top of page
  • LinkedIn

PERSONAL

                   TRAINING

Fight

Wil je afvallen, zit je niet lekker in je vel of vind je het gewoon fijn om middels personal training aan je conditie te werken, ga dan met mij jouw uitdaging aan. Middels (kick-)boks pads workouts zorg ik dat jouw doel(en) worden verwezenlijkt en jij je op je best voelt! 

JDW710_0104_edited.jpg

What's your excuse...

OVER MIJ   |   TESTIMONIALS  |    WERKWIJZE  |   TARIEVEN   |  CONTACT

A FJ189369.png

Over mij

Als fitness presenter inspireer ik jaarlijks internationaal duizenden mensen met mijn workouts. Maar ook op kleine schaal train en coach ik mensen om het beste uit zichzelf te halen. Naast dat ik oprichter en eigenaar ben van UFW Capelle ben ik dit tevens van de overkoepelende organisatie www.ufw-international.com. UFW International is inmiddels een erkend opleider als het gaat recreatieve vechsportworkouts. Ondanks mijn drukke agenda probeer ik altijd nog wat tijd vrij te maken voor mijn passie als personal trainer.  

Diploma's

NASM PT Level 4.png
jimmy karate.png
OVER MIJ
TARIEVEN

Ervaringen

Screen%20Shot%202021-03-18%20at%2007.57_
  • LinkedIn

Drs. C. van der Plas

Jimmy is een professional van ongekende klasse. Hij is een specialist in techniek en zeer creatief om zo op een leuke afwisselende wijze te werken aan je doel.

Screen%20Shot%202021-03-18%20at%2006.05_
  • LinkedIn

Dr. M. Khatib

Ik heb destijds Jimmy ingehuurd voor extra techniektraining bij mijn zoons. Hij is een zeer geduldige trainer die vanuit zijn ruime ervaring precies weet hoe hij kinderen moet begeleiden.

Screen Shot 2021-03-20 at 08.58.28.png
  • LinkedIn

Drs. R.P. van den Mosselaar

Ondanks zijn zeer gestructureerde en gedisciplineerde aanpak, weet Jimmy zijn trainingen altijd op een leuke manier te geven.   

TESTIMONIALS
Screen Shot 2021-03-18 at 20.56.36.png

WERKWIJZE

INTAKE - Eerste training € 99,-

(vanwege de intake en opstellen plan)
Wat is jouw doel? Heb je klachten en/of blessures waar ik rekening mee moet houden? Heb je een zittend beroep of beweeg je veel tijdens je werk? Dit zijn slechts 4 van de 18 vragen om een goede beginsituatie te schetsen. Tevens doe ik een aantal metingen zoals bloeddruk, gewicht, vetpercentage en kijk ik naar het disbalans in jouw lichaam zodat ik exact weet welke extra houdingscorrigerende oefeningen/stretchen gedaan moeten worden. 

 

45 MINUTE IS THE LIMIT!

Na jaren lange ervaring heb ik een zeer effectieve training ontwikkelend die slechts 45 minuten duurt. Daarna besteed ik altijd 15 minuten aan stretch-, ontspannings- en houdingcorrigerende oefeningen. In een na loop van tijd herkenbare opbouw, zal de inhoud qua complexiteit en intensiteit toenemen naarmate er vordering plaats vind.

MUZIEK
Mijn personal training sessies worden altijd ondersteund met speciaal samengestelde muziek. Zo is de warming altijd op motivational hip hip, doen we interval training op filmmuziek (cinametic) en trainen we tussendoor op speciale house muziek. Je komt zo in de perfecte flow en je zult ervaren dat de tijd voorbij vliegt!

A JDW710_0172.png
WERKWIJZE
ABFJ189388.png
CONNECT
bottom of page