top of page

NR-1 in (Kick-)Boks Concepten voor sportclubs


In ons prachtige Nederland barst het van de geweldige (fitness-)sportclubs! Het is echt ongelooflijk hoeveel keuzemogelijkheden we hier hebben. Maar, laten we eerlijk zijn, als we het hebben over de absolute toppers in groepsles-concepten, dan kunnen we ze bijna op één hand tellen. Denk maar aan reuzen als Zumba, Les Mills, ClubJoy en XCO, die de fitnesswereld domineren met hun ongekende populariteit.


Toch zijn er moedige zielen die de uitdaging aangaan om nieuwe fitnessconcepten te bedenken en op te zetten. Het is echter geen makkelijke taak om overeind te blijven, consistent te blijven presteren, instructeurs aan je te binden en je klanten tevreden te houden. Het is een continue strijd.


Maar, en hier komt het, WIJ ZIJN ANDERS! Bij ons draait alles om maatwerk. Wij begrijpen als geen ander dat elke doelgroep een unieke benadering vereist. Terwijl de 'Pumpers' streefden naar perfectie en elke les tot in de kleinste details willen volgen, zijn onze 'Fight-Fitness Instructors' juist op zoek naar inspiratie en willen ze hun eigen creativiteit erin verwerken. Deze groep is flexibel en houdt ervan om regelmatig met nieuwe lesideeën te komen.


En dat is precies waarom we hebben besloten om onze instructeurspagina te verrijken met nog meer inspirerende content! Tot nu toe kon je bij ons al terecht voor onze fantastische 5 concepten: Boxing45, Kickboxing, Kardo, KickFun en Stretch&Relax. Maar, we blijven groeien en evolueren. Binnenkort voegen we 2 heavybag workouts per jaar toe, samen met 2 personal fight training lesvoorbereidingen.


We zijn vastbesloten om jou en je club te voorzien van de allerbeste tools om te schitteren in de fitnesswereld!


Kortom, wij zijn er helemaal klaar voor om jou en je instructeurs te inspireren en te ondersteunen. Samen gaan we nieuwe hoogten bereiken en de fitnessbeleving naar een hoger niveau tillen! 🥊💪✨ Onderstaand tref je een overzicht aan van de beschikbaarheidsdata van onze nieuwe workouts, lesvoorbereidingen en muziek :


Comments


bottom of page