top of page

Gevorderde en Master Kickboks Opleiding


Dit voorjaar markeerde de start van onze gevorderde kickboksopleiding, waarbij het lesgeven aan kinderen en het beheersen van gevorderde kickbokstechnieken en combinaties centraal stond.


Instructeurs die zich richten op het lesgeven aan kinderen, moeten geavanceerde communicatieve vaardigheden ontwikkelen. Ze moeten ervoor zorgen dat hun lessen dynamisch zijn en continu boeiend blijven om een hoge mate van aandacht te behouden. Daarnaast moeten zij over de expertise beschikken om gevorderde kickbokstechnieken en combinaties effectief uit te leggen.


Deze trainers verwerven niet alleen kennis van kickboksen, maar ontwikkelen ook essentiële managementvaardigheden om technische examens binnen hun clubs af te nemen.

Tijdens de gevorderde opleiding hebben deelnemers de mogelijkheid om examen te doen op masterniveau. Dit houdt in dat alle renrakus (bewegingsvormen), basis- en gevorderde technieken en combinaties beheerst en getoond moeten worden, waarbij technisch kickboksen op het hoogste niveau wordt gedemonstreerd. 


Hoewel niet alle deelnemers het examen hebben afgelegd, hebben de volgende personen hun Gevorderde Instructeur diploma behaald en zijn nu bevoegd om technische examens af te nemen en diploma’s uit te reiken onder de vlag van UFW:


  • Saskia Harman

  • Aniel Jamal

  • Prim Choelhai


Saskia ging verder door zichzelf uit te dagen om haar mastertitel te behalen. Het masterexamen is zwaar en vereist enorme concentratie. Saskia toonde uitzonderlijke voorbereiding en inzet. Haar gedrevenheid, discipline en maximale inspanning waren duidelijk zichtbaar, waardoor ze de mastertitel echt verdient. Ze blijft lesgeven op het hoogste niveau en belichaamt de geest van een ware meester.

Dit najaar bieden we opnieuw de gevorderde en masteropleidingen aan. Als je geïnteresseerd bent, meld je dan aan voor 1 september om te profiteren van een zomerkorting van €100! 


Begin je reis naar meesterschap en inspireer de volgende generatie kickboksers.

Comentários


bottom of page