top of page

Nieuw in 2024: UFW Kickboxing Jeugd Opleiding

De opwinding rondom de lancering van de nieuwe jeugdopleiding bij UFW (Ultimate Fighting World) neemt gestaag toe. Als een toonaangevend instituut dat de afgelopen jaren continu heeft gestreefd naar innovatie, staat UFW op het punt om zijn negende unieke opleiding te onthullen: de UFW Kickboxing Jeugd Opleiding.


Een Nieuw Tijdperk voor Jonge Vechtsporters

Voorjaar 2024 markeert de introductie van deze langverwachte jeugdopleiding, ontworpen om de jeugd te leiden naar een gestructureerde en uitdagende reis binnen de wereld van kickboksen. Wat deze opleiding onderscheidt van zijn voorgangers, is het scherpe accent op instructie volgens een jaarplanning, gericht op het ontwikkelen van instructeurs die het unieke 10-T-Shirt examenmodel hanteren. Dit model dient als een gids om kinderen stapsgewijs naar technisch hogere niveaus te brengen.


De Unieke Aanpak: 10-T-Shirt Examen Model

Het hart van de UFW Kickboxing Jeugd Opleiding ligt in het unieke 10-T-Shirt examenmodel. Deze benadering biedt een gestructureerde leermethode waarbij instructeurs de ontwikkeling van de jeugdige vechtsporters volgen volgens tien verschillende niveaus, weerspiegeld in de symboliek van t-shirts. Dit niet-traditionele evaluatiesysteem belooft niet alleen technische vooruitgang, maar ook groei op het gebied van discipline, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen.Examen in Techniek en Lesgeven

Na succesvolle afronding van de opleiding wacht een beloning die verder reikt dan alleen technische vaardigheden. Studenten zullen een grondig examen afleggen waarbij ze zowel hun eigen vaardigheden als hun vermogen om te onderwijzen demonstreren. Dit examen markeert niet alleen de technische bekwaamheid van de leerlingen, maar ook hun capaciteit om de opgedane kennis over te brengen op anderen.


Speciale Introductieaanbieding: 10% Korting!

Voor de eerste editie van de UFW Kickboxing Jeugd Opleiding is er een unieke kans! Bij aanmelding kunnen enthousiaste jonge vechtsporters profiteren van een exclusieve 10% korting. Gebruik de code "KidBoxing2024" tijdens het inschrijvingsproces om deze korting te ontvangen en deel te nemen aan deze opwindende reis naar kickbokssucces!Samen Op Weg naar Excelleren

De UFW Kickboxing Jeugd Opleiding belooft niet alleen technische groei, maar ook het bouwen van een gemeenschap van jeugdige vechtsporters die gedreven zijn om te excelleren. Met de combinatie van innovatieve instructiemethoden, gestructureerde leerplannen en een gericht examenmodel, wordt de weg geplaveid voor een nieuwe generatie kickboksers die klaar zijn om de uitdagingen van de ring aan te gaan.


Klaar voor de Uitdaging?

Het vooruitzicht van deze gloednieuwe jeugdopleiding bij UFW belooft een opwindend avontuur voor alle jonge aspirant-vechtsporters. Bereid je voor om deel uit te maken van deze spannende reis naar technische excellentie en persoonlijke groei binnen de wereld van kickboksen!

Sta paraat voor de lancering van de UFW Kickboxing Jeugd Opleiding in het voorjaar van 2024!

Comments


bottom of page