top of page

Voordelen met partner : VITAMINE BOOSTER


De relatie met Jimmy en dus UFW International is al vele jaren langer dan het moment dat we afgelopen week het partnercontract ondertekende. Ik leerde Jimmy in 2016 kennen toen ik bij David Lloyd één van zijn kickboks groepslessen volgde, omdat mijn eigen trainer door familiare omstandigheden het werk kortdurend had neergelegd. Echter moest ik snel hierna, door een chronische blessure, kickboksen voorgoed opgeven. Daar hield echter onze samenwerking niet op, zo startte ik mijn huidige supplementen bedrijf op en kreeg ik Jimmy als buurman


in het kantoorpand. Hierdoor sparde we vaak op vrijdagmiddagen over business, mindset en onze idealen. Toen Jimmy kwam met het idee voor UFWflix en bijpassend partnerprogramma was ik één en al oor en zodoende kwam deze partnerovereenkomst tot stand.

Mijn naam is Jan Kreuk en ik ben eigenaar van Vitaminebooster.nl, het platform waar we mensen helpen om gezond te starten. Of dat nu gezond een dag starten is of gezonder willen worden door middel van sporten en/of afvallen of dat men meer energie wil hebben gedurende de dag. Onze belofte is dan ook: “Bereid binnen 2 minuten jouw shake en krijg je al jouw vitamines, mineralen en essentiële bouwstoffen binnen, zodat je de gehele dag energiek en productief bent zonder energiecrash.” Al onze producten zijn op basis van 100% natuurlijke ingrediënten, zonder toegevoegde synthetische geur, kleur en smaak of vulstoffen. Binnen ons assortiment hebben we eiwitten, energieproducten, vitaminedrankjes, losse vitamines en mineralen en sportmineralen. Zowel particulieren als zakelijk klanten kunnen artikelen eenmalig aankopen of een abonnement afsluiten.


Wat kan ik als partner van UFW International bieden?

- 100% natuurlijke producten, zonder chemische toevoegingen

- Eiwitten kunnen we leveren vanaf 1 portie (30gr) tot potten van 15kg

- Kortingen tot wel 37% op product aankopen in bulk

- Levering van al onze producten binnen 48 uur, onder ons label maar ook onder een private label mocht daar interesse in zijn


Meer weten of heb je vragen? Bekijk www.vitaminebooster.nl of stuur me een email. Mijn emailadres is: Jan@vitaminebooster.nl

Comments


bottom of page