top of page

meet UFW instructor > Duncan Murray

Favoriete quote : ‘KOM OP NOG ÉÉN! ’

Ik zal mezelf even voorstellen: mijn naam is Duncan Murray, 30 jaar oud (1993), en ik ben jouw personal fight coach en personal fitness trainer.


Hoe is het zo gekomen dat je UFW lessen bent gaan geven?

In het verleden heb ik verschillende sporten geprobeerd, maar degene waarmee ik op mijn 16e begon en een passie voor heb ontwikkeld, is fitness. Ik was een heel mager mannetje en vond het esthetisch aantrekkelijk om zelf gespierd te zijn. Ik haalde veel voldoening uit het resultaat van de spiermassa. Of ik sneller kon rennen dan anderen maakte me niet uit, als ik maar groot en sterk ben. Zo is "the grind" begonnen in de fitnesswereld. Naast het fitnessen ontwikkelde ik ook een passie voor boksen. Ik vond het een fijne manier om mezelf droog te trainen: een goed en leuk alternatief voor cardio met veel explosiviteit.Helaas zag ik in de fitnesswereld vaak ongeschoolde instructeurs rondlopen. Uiteindelijk kon ik meer leren van degenen die in de fitness aan het sporten waren dan van de instructeurs. Dat was voor mij de aanleiding om mijn kennis op alle vlakken te verdiepen. Zo begon mijn traject van fitnessinstructeur (2015) naar personal trainer (2016) en andere verdiepingen. Met het geven van personal training aan klanten, met name een specifieke klant die interesse had in boksen (2022), ben ik mijn lesgeefpakket steeds verder gaan uitbreiden. Uiteindelijk omvat dit nu ook het volledige UFW opleidingspakket (2023). UFW is voor mij de perfecte combinatie van fitness en kickboksen.


Welke UFW lessen waar / wanneer geef je les?

Ik geef buitenlessen in Oud-Beijerland. Bekijk mijn website voor het volledige lesaanbod (www.fullpresspt.nl). Op woensdag- en vrijdagavond om 19.30 uur verzorg ik de UFW kickbokslessen.


Wat zijn jouw toekomstplannen met de sport en UFW?


Ik blijf de UFW kickbokslessen geven en wissel deze eens per maand af met UFW Boxing45 of UFW Kickfun. In de personal training voor het kickboksen maak ik gebruik van Boxing45 en maak ik goed gebruik van de workshops heavy bag en personal fight trainer. Om zelf kundig te blijven, heb ik ook het UFW kickboksen in mijn eigen workoutroutine verwerkt. Daarnaast verdiep ik me verder met YouTube-techniekvideo's en voegen we eens per maand een personal fight coach toe. Zo blijf ik mezelf ook steeds verder ontwikkelen.


Wat maakt lesgeven voor jou jouw passie?


Wanneer jij een slechte dag hebt gehad maar na de training een voldaan gevoel en een glimlach op je gezicht weer weggaat... Dát is mijn drive om mensen te blijven helpen. Wat ik graag aan jou en al mijn deelnemers meegeef is om plezier te blijven houden in het sporten, blijf bewegen en altijd aan jezelf werken

Jouw favoriete quote/uitspraak? KOM OP NOG ÉÉN! Want vaak zit er nog wel één in die je achterhoudt, vaak is het nog één die het verschil maakt tussen vandaag en morgen. Te vaak laten we het bij één keer proberen, vaak willen we het in één keer kunnen, maar oefening baart kunst. Nog één om het af te leren. En gisteren had je één biertje te veel gepakt, dat moet er nu af!


Contact / lessen bijwonen / boeken als trainer... KLIK HIER voor de persoonlijke profielpagina

Comentarios


bottom of page