top of page

meet UFW instructor > Jeroen de Zwaan

Favoriete quote : ‘some people want it to happen, some wish it would happen, others make it happen’ - Michael Jordan -


Hoe is het zo gekomen dat je UFW lessen bent gaan geven?

Een jaar of 15 geleden ben ik in aanraking gekomen met Krav Maga. Na dit zo’n 8 jaar beoefend te hebben, heb ik de overstap gemaakt naar kickboksen. Het voordeel van kickboksen is

dat je iedere training helemaal stuk kunt gaan. Hetgeen ik wel eens miste met Krav Maga.


In mijn dagelijkse werk


geef ik les aan jongeren in het voortgezet speciaal onderwijs. Lesgeven is mijn grote passie, net als kickboksen. Hoe mooi is het dat ik deze twee nu kan combineren


Welke UFW lessen waar / wanneer geef je les?

Op dit moment geef ik UFW kickboksen op de school waar ik werk. De jongeren zijn onwijs enthousiast, wat mij veel energie geeft. Daarnaast verzorg ik twee keer in de week kickbokslessen bij de Fitbusz in Prinsenbeek. Momenteel ben ik ook druk bezig met zoeken naar een eigen sportzaal in Breda. Hier wil ik UFW kickboksen gaan verzorgen voor recreanten, ongeacht niveau, geslacht en leeftijd. Iedereen is welkom!Wat zijn jouw toekomstplannen met de sport en ufw?


In de toekomst hoop ik een eigen gym te hebben waarin iedereen zich thuis voelt. Ook het maatschappelijke aspect vind ik erg belangrijk. Zo wil ik naast de UFW lessen ook diverse trainingen aanbieden, denk hierbij aan: weerbaarheidstraining, agressie regulatie training, rots en water etc.


Waarom geef je les?


Het toffe aan les geven is de wisselwerking van energie. Aan de ene kant steek je als trainer energie in de les. Als je de groep vervolgens ziet knallen geeft dat weer een hoop nieuwe energie. Daarnaast vind ik het onwijs gaaf als mensen groeien, of het nu in techniek, conditie of zelfvertrouwen is. Als je blijft trainen ga je een betere versie van jezelf worden! Guaranteed!


Contact / lessen bijwonen / boeken als trainer... KLIK HIER voor de persoonlijke profielpagina

Comments


bottom of page